livetenligtmoa

En löprunda, svett och skolfoto

Slutade skolan kvart över tre, tog det gamla vanliga tåget hem till staden. Jag väntade på samma buss som alltid och satt de där vardagliga tjugofem minuterna hem. Jag hade en skön känsla över att jag nästan inte hade några läxor och tänkte att jag skulle få en skön dag utan massa tankar om stress. När jag nästan var klar kom min mamma hem, hon sa att hon skulle ut och springa. Jag bestämde mig snabbt för att jag vill hänga med och läste snabbt igenom de där sista sidorna i biologin. Hon sa att hon skulle springa ca fem kilometer och berättade att jag visste att hon inte var lika snabb som mig. Mitt svar blev att det är skönt att ta det lugnt ibland för det har jag svårt att göra när jag är själv. Innan jag hann tänka så var vi ute och sprang, det var riktigt skönt. Men det blev betydligt mer än fem kilometer. Skönt. Det är inte ofta jag och mamma är ute och springer men idag blev det så och det var mysigt, svettigt och vi fick en liten pratstund undrtiden.

När vi sen kom hem var jag hungrig men inte riktgit sugen på något så kokade nudlar och åt små krisps. (Hur det nu kallas)

Efter att jag ätit insåg jag att jag ätit alldeles förmycket, fick ont i magen över att jag hade "frossat" men det gick över sen som tur var. Fortsatte sen med min engelskläxa som jag avskyr. Avslutade den snabbt med en dum tanke "jag gör det sen" för att jag ville duscha som jag ska göra nu.

Jag har även lite beslutsångest eftersom vi har skolfoto imorgon. Usch vad jobbigt det är. Jag blir aldrig, verkligen aldrig bra på skolfoto. Hela tanken av det gör mig nervös, veta att alla som går i skolan i Hässleholm ska kunna se dena hemska bild. Jag vill inte. Inte nog med det har vi det på eftermiddagen vilket betyder efter lunch, jag kommer säkert lyckas med att spilla just imorgon bara för det. Men är det skolfoto så är det. Måste välja kläder redan ikväll.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas