livetenligtmoa

Block, pennor och långa dagar

Godmorgon. sitter i min säng och äter en lite annorlunda frukost. Två knäckemackor med keso och skinka. Smoothie gjord på mango, björnbär och banan även en liiten skvätt A-fil, tillsammans med allt detta en skivad kiwi. Jag älskar kiwi, jag tror jag äter två om dagen minst.

Jag har vågat på mig mina vita byxor idag så jag får se hur länge dom håller sig vita. Igår kväll letade jag fram pennor, nya block och allt det man behöver när skolan börjar, det ända jag saknar är en kalender som jag kan skriva upp alla saker i. Det ska jag köpa efter skolan idag.

Idag börjar de långa lektionerna, de långa dagarna och allt det som hör med. Plugg, förrvirrande, förståelse, kunskap men också en ny vardag. Som min rektor sa, en resa på 178 dagar och efter idag är det bara 176 kvar.  Jag vill säga att jag välkomnar tvåan med öppna armar men jag vet hur mycket tid detta kommer ta av mina dagar och ångrar mig efter en stund. Nu går min buss om 15 minuter och jag ska äta upp och borsta tänderna. Lycka till idag.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas