livetenligtmoa

Dessa dagar

Dessa dagar då pressen ligger över en, stressen kryper långsamt igenom kroppen. De dagar då man har läxor man måste göra, även om man vill eller inte. Idag är en sån dag.
Igår kändes det okej men idag är det lite jobbigare. Träna och göra läxor stod på listan idag, jag har tränat nu gäller det att jag sätter mig med läxan också. Hatar engelska, men det måste göras, det vet jag.

Idag är en jätte konstig dag, hela jag känns konstig, tänker alldeles förmycket, min kropp känns annorlunda, jag trivs inte med mig själv idag. Kroppen ser annorlunda ut varje dag men idag känns den stor och klumpig, när jag kollade mig i speglen imorse kände jag inte igen den. Det är inte bra. Jag har dagar då jag faller, ser allting negativt och idag är jag så. Det är dagar som dessa då jag inte ska lämnas ensam för då kommer mitt övertänkande fram.
Men jag ska koncentrera mig på att blicka fram och jobba med läxan jag fått, låta tiden gå och lägga mig tidigt för en riktigt lång, bra natt. För imorgon ska vara en bra dag, en dag som börjar med sovmorgon.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas