livetenligtmoa

Du kommer aldrig brinna så igen

Jag har alltså sett Oskar Linnros live! Jag älskar honom.

Igår var en bra kväll och ännu bättren artister. Panda da panada kunde ha gjort det sexigaste uppträdet jag sett. När han strulade med tjejen, oj säger jag bara. Vet två låtar av Mac Miller och ändå tyckte jag det var sjuk bra! Men Oskar, han slår allt! Fy vad han var bäst, när jag gick där ifrån mådde inte min hals bra. Jag var hes och men kunde säga att jag lät som en kille i tretton års ålderna fast tio gånger värre. Vid elva bestämde vi oss för att åka bssen hem istället för jag ville se klart hela Oskar uppträde bland annat.

Det var en lång dag igår, vaknade halv sex och somnade vid halv fem. Tjugotre timmar. Jag skulle stanna på skolan efter skolan för det var inte lönt för mig att åka hem så jag fixade mig efter skolan med Emma som också skulle ner till Malmöfestivalen. Det slutade med att vi delade en pizza för vi var hungriga. Det ända negativa med hela gårdagen är att jag inte vet vart min mobilladdare är och bussresan hem.

Bussresan hem som skulle börjat vid tio över två började vid halv tre. Vi stod kanske trettifem personer på en buss som där redan var fullt av folk. Vi fick sitta på golvet och uppr i knäna på folk för att alla skulle kunna hänga med hem. Efter en timmes bussresa får jag äntligen en sittplats och vid fyra så hoppar vi av bussen i vä. Jag Elin och Matilda. Sista gången jag kollade på klockan igår/imorse var klockan halv fem. Vi ställde klockan på halv elva för att Matilda skulle hem och nu sitter jag vid datan för att alldelles strax gå och göra en riktigt god frukost!

Ville också säga förlåt för att jag inte visade mig här igår men hittade inget riktigt bra tillfälle.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas