livetenligtmoa

fem sanningar om mig

 Jag är livrädd för spindlar. Jag bor i källaren hemma hos min mamma och har spindlar på mitt rum med jämna mellanrum, varje gång jag ser en spindel så skriker jag på någon i familjen så dom kan döda den.


- Jag tror jag har fotfobi. Jag hatar fötter mer än allt annat typ, både mina och andras. Tycker inte om att visa mina fötter och jag tycker inte om att gå utan strumpor. Jag sover till och med med strumpor. Bland det värsta som finns är när folk kommer med fötterna upp nära ansiktet


- Jag har stora krav på mig själv. Jag har alltid varit den som trycker ner mig själv på grund av mina höga krav på mig själv. När jag var mindre så kunde jag börja gråta floder för att jag inte klarade läxan där hemma. 


- Jag tänker alldeles för mycket. När jag är själv tänker jag för mycket, jag kan tro att ett "hej" på ett sms betyder så sjukt mycket. Jag kan börja gråta för att jag hör en låt och jag kan ligga i flera timmar och undra vad saker folk skrivit till mig betyder och vad allt menar.


- Jag saknar min tandställning ibland. Ni som haft tandställning må ni tycka jag är dum i huvudet. Men jag får vissa tillfällen där jag saknar känslan att ha det, jag tyckte jag passade så bra i det.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas