livetenligtmoa

Genom långa korridorer

Idag hände något märkligt, min stress för skolan blev mycket mindre på bara några minuter. Det var efter att matte lektionen hade slutat. För mig är matte det viktigaste ämnet och jag missar en matte lektion i veckan på grund av krock mellan lektioner och är därför väldigt stressad över att jag ska hinna med och ligga på samma nivå som alla de andra. Jag har även en väldig press på mig själv. Men efter matte lektionen insåg jag att jag har bara tio tal som jag ska jobba från idag till på måndag för att ligga där vi ska vara. Inte bara det, jag visste att jag hade engelska läxa till på torsdag också och gissade på att det var ca hundra sidor plus frågor, men jag märkte att det var bara 42 sidor! stortrivs nu.

Jag kom hem för en timme sen, jag har varit och tränat. Efter att jag sprungit med mamma i förgår har jag haft lite ont i mitt knä så därför bestämde jag mig för att springa en kortare sträcka och sprang i tjugo minuter. Efter det cyklade jag en mil och tränade lite mage, jag har hört att cykla ska vara jätte bra för knäna så jag kommer nog cykla mer och mer nu när det börjar bli kallt och jag inte kommer orka springa ute. Träningen idag var riktgit skön, jag behövde det. Igår var jag jätte sötsugen och åt saker som jag inte brukar göra. Så imorse när jag vaknade med en magen som sen innan var svullen så kändes det inte bra. Jag vill bara att det ska försvinna. Jag sätter på mig massa pösiga kläder för jag tycker att min mage är tjock nu när den är svullen. Så ska jag inte göra, jag är den jag är och ser ut som jag gör och borde vara stolt över det. 

En väldigt tråkig bild men jag vill bara berätta att vi har en väldigt rolig uppgift i vår bild och form kurs. Vi ska göra en egen bok eller som dom kallar det en "loggbok" där vi ska skriva allt som vi gör på de praktiska lektionerna i tvåan och i trean. Vi har verkligen inga gränser, vi hade fått göra boken av stål eller gamla bil däck. Bara vi har papper innanför som vi kan skriva på. Vi gör verkligen allt själv också, har suttit två lektioner och vikt papper, det ska sammanlagt bli tvåhundra sidor.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas