livetenligtmoa

Ikea

Jag hade planerat hela min dag.. Trodde jag. Men när jag hade tagit på mina träningskläder så kom jag på att jag hade körlektion på körskolan! Så jag fick byta om, sminka och fixa mig och åka till körskolan. Lektionen gick väl hyfsat, det var första gången i en ny bil men det kändes ändå okej. Jag har inte hunnit träna och jag tror tyvärr inte jag kommer hinna göra det idag heller, det är om jag tar en lite längre löprunda hemma ikväll. Jag hade planerat att åka till gymmet.

Sen skulle jag klippa gräset också, det gick dessvärre. Gräset var blött och jag var hungrig, ingen bra kombination. Jag blev arg för den la av hela tiden för den inte "orkade" eller vad man kallar det. Men efter den dubbla tiden av vad det brukar ta så var gräset klippt.

NU äntligen ska jag börja fixa mitt rum. Sitter typ och hoppar av glädje för jag väntat så länge! Jag tog lite bilder på mitt rum innan men som jag sa så hinner jag inte göra klart det idag då jag ska hänga upp ett typ på en vägg och sätta fast liggande trä på två andra. Men här är i alla fall det jag köpte.

Allt är med förutom min spegel, den står tyvärr där nere.

Jag köpte en fårfäll som jag kommer ha framför min säng, så när jag vaknar på morgonen ska jag slippa känna det kalla obehagliga golvet utan mysa ner tårna mellan den mjuka pälsen. Nya gardiner blev det också då jag är trött på mina gamla. Sängkläder blev det också, jag har just nu en dille för vitt och ljusrosa och köpte därför ett vitt med ljusrosa blommor, passar jätte bra till min bricka som jag också köpte. Massa nya galjar köptes eftersom jag har shoppat så mycket i sommar räcker det inte med en klädstång utan jag behöver två och även mer galjar. De vita ställningarna är mina nya klädstänger. En dekorationskudde och en ny sänglampa följde också med hem. Sen blev det lite praktiska saker som en gumma matta för att mina mattor inte ska halka och nya gardinstång med nya knoppar och även en vajer som jag ska hänga upp tyget på väggen på. Jätte nöjd är jag. Nu saknas det bara fin pyssel, ny säng, ny taklampa, ny bokhylla och ett byte med pappas tv sen är mitt rum precis som jag tänkt mig. Oj vad jag är glad.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas