livetenligtmoa

Klädångest

Skolan idag resulterade även idag tre läxor med mig hem, en dag längre in i tvåan och lite jobbigare läxa redan. Har suttit en stund med matten men förstod inte riktigt den så känner att jag hellre frågar imorgon och förstår än sitter och gissar mig till. Jag har nu stått en timme med kläder för vad jag ska ha på mig imorgon, jag har jätte mycket ångest över det idag!

Efter skolan blev det träning, ett intensivt pass eftersom jag var på gymmet efter klockan fem och det var direkt efter skolan. Vet att jag kommer ha träningsvärk imorgon eftersom jag tränade lite armar och det gör jag aldrig annars, tycker inte det är snyggt när tjejer har stora/biffiga armar så det är därför.

Varför jag har ångest över vad jag ska ha på mig imorgon är för att jag ska till Malmö ännu en gång, jag ska dit och kolla på Panda da Panda, Mac Miller och Oskar Linnros. Såå underbart. Jag vet att det kommer vara MASSA folk och helt fullt vid stora scen så jag vill se okej ut. Så vi får väl se.

Just nu ligger jag i sängen och tänker lite, jag har nyss packat inför saker hem till mamma denna veckan. Jag ska sova hos pappa en natt extra med några kompisar eftersom det är lättare att ta sig hem till honom så pass sent på kvällen/natten. Kommer nog förklara mer om det imorgon. Nu ska jag gå och duscha.

P.s Halsbandet på bilden imorse kommer från accesoar kompaniet.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas