livetenligtmoa

Rummet.

Jag har varit på kalas, där jag somnade i soffan efter hur lite jag sov i natt. Men har kommit hem till mamma nu.

När jag kom ner i mitt rum hemma hos mamma fanns en ny klädställning på golvet, så jag fick ett ryck och möblerade om mammas rum också. Nu har jag inte köpt massa nya saker som jag gjorde hemma hos pappa men det ska jag och mamma göra nästa helg verkar det som, mysigt. Jag stod och tänkte på hur mitt rum kunde bli bra men jag tror jag fick till det lite mer som jag vill ha det, vi flyttade hit i Oktober och mirr rum är inte klar ännu. Några eluttag behöver sånna vita saker över sig, lister saknas och vi har inte varit och handlat för att få det mysigt utan det ser lite tråkigt ut. Men jag är nöjd hitintills i alla fall. Jag glömde ta före bilder tyvärr så du får tyvärr bara se resultatet.

Min säng är inte så fin just nu, jag måste köpa nya lakan och ett säng skydd precis som jag har hos pappa, den ser så tråkig ut annars. Sen hyllorna med snappleburkarna ser väldigt tråkiga ut eftersom att det har blivit en provisorisk lösning eftersom jag inte har hunnit få upp bilder och tavlor som jag kan sätta i dom. Funderar på om jag kanske ska sätta ett ljus i någon av dom också. Sen tror jag att mattor ska bytas ut och istället för en fyrkantiga "bokhyllan" så ska jag köpa en steghylla. Det kommer bli jätte bra tror jag. 

När jag sen var klar med rummet la jag mig i sängen och jag somnade ännu en gång, oj vad jag är trött efter en lång natt och lite för lite sömn. Jag ska gå och äta nu, efter det ta en lång, varm och välbehövd dusch sen tror jag att en kompis kommer hit.

  Sen är det jätte många som har reagerat på att jag har en öppenspis på mitt rum. Ja det är jätte mysigt, speciellt på kvällen. Varför jag har det är för att jag bor i ett gammalt vardagsrum och därför är det också väldigt stort. Enda problemet är att det är väldigt svårt att möblera i. Man får inte något sammanhang i rummet utan det delas lite i två fast det är bätte nu efter denna möbleringen.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas