livetenligtmoa

Tre saker

Tre bra saker om mig

- Jag är logisk. Jag har ett logiskt tänkande och har därför väldigt lätt för matte eftersom matte är väldigt logiskt. Kan vara en av anledningarna till att jag faktiskt tycker om matte också.

- Jag har ett bra lokalsinne, ibland kan det räcka att jag åker hem till en person en gång så kan jag hitta dit nästa gång, jag kan känna om man går år rätt eller fel håll nästan och har väldigt lätt för att känna igen mig.

- Jag planerar mycket och skriver ner saker. Jag lägger upp när jag ska träna, göra läxa eller göra något annat. Vilket gör att jag inte skjuter upp läxor och blir inte jätte stressad inför olika saker. Det gör även så att jag vet vad som ligger framför mig och glömmer väldigt sällan saker jag ska göra. 

Tre dåliga saker om mig

- Jag har många dåliga vanor som att jag kan inte ställa alarmet på till exempel 06.00 utan måste ställa den på 05.59 eller 06.01. Eller att jag aldrig kan ha ljudet på allra högsta volymen utan måste ha det på näst högsta för att jag tror att mobilen ska gå isönder eller något.

 - Jag verkligen hatar att inse att folk tycker om min kropp. När en person ger mig komplimanger kommer jag alltid med en bortförklaring eller ord som "du bara ljuger". Jag säger även att jag hatar min kropp dagligen även fast folk säger motsatsen.

- Jag får jätte lätt ångest. Om jag inte har tränat på två dagar får jag extrem ångest, åker till gymmet och tränar.. Mycket. Om jag skulle äta en kaka någon gång så får jag alltid tanken om att jag måste springa, träna, göra något för att bli av med den efter. Nu är det inte så att jag alltid går och tränar men jag får alltid tanken av att jag vill göra det.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas