livetenligtmoa

förlåt.

Förlåt för att jag inte visat mig här på ett bra tag. Efter att jag börjat skolan kände jag att jag inte hade någon inspiration och när sen alla läxor all stess och träning och vänner kom uppe på det kände jag att bloggen fick vänta. Jag känner mest att denna bloggen kommer nu menra vara en blogg då jag skriver av mig när jag känner för det och lägger upp bilder när jag känner att jag har något att visa upp. Mina inlägg kommer därför inte komma upp varja dag, kanske till och med inte varje vecka. Men när dom kommer har jag något riktgit att säga eller skriva av mig. Det var också därför jag skrev detta inlägget idag, för att skriva av mig lite.

Jag har så  mycket tankar i huvudet och min ångest stiger för varje dag som går. Jag känner mig bara större och större, när jag ställer mig i speglen tänker jag för mig själv att jag måste ha gått upp igen och vad fan håller jag på med. Ändå äter jag inte mer än vad jag brukar, det enda jag gör är att slarva. Tar ett extra kex, köper den lilla godispåsen fast jag inte ska o.s.v. Måste sluta med det för min ångest kommer sluka mig. Hel jag känns svullen och min mage är värst, efter varje måltid får jag ont i magen, äter jag för mycket? För lite? För snabbt? Vad det än är mår jag inte bra av det så snälla låt det gå över, snälla.

Ovanpå all denna ångest stiger tankarna om oro och mycket förrvirring. Jag har inget längre bekräftat och det skrämmer mig lite, jag behöver ha det. Ett ord, en mening vad som hellst skulle räcka, bara jag får all förrvirring lite klarare. Jag ska lägga mig nu, lyssna klart på låten som spelas från högtalarna "stop and stare, i think I`m moving but i go nowhere".

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas